DISCOVER OVER 120 COFFEE TEA & CHOCOLATE BRANDS

 

Sinds 2015 heeft TOM DIETER een bijdrage geleverd in het wereldwijd verspreiden van de nieuwste koffie, thee en chocolade hoogstandjes. Telkens weer weet hij een licht te schijnen op opkomende merken. – “Er is altijd een podium voor ontdekking en vernieuwing.”

Zijn esthetiek wordt niet bepaald door één enkele smaak noch door invloeden van buitenaf. Het samenstellen van bekende en grote merken, tot nieuwe vondsten brengt wereldwijd talloos veel geïnteresseerden richting dit platform.

Doordrenkt met een onverschrokken volhardendheid, inspireert elk product tot de verbeelding en fascinatie van het alledaags genieten. – en brengt daarmee de sfeerbepalende stemming in elke woning.

Als oprichter van dit platform vind TOM DIETER het dan ook belangrijk om tot de kern van een product te komen. Dit brengt de consument samen met de visie achter een product en de daartoe behorende ambacht. Al met al is ons platform er voor het compromisloos tot stand komen van uw keus.

 


 

 

Tom Dieter is een dromer, denker, visionair maar vooral ook een self-made man. Als iemand hem verteld dat iets niet haalbaar is, zet hij alles op alles. Het resultaat ligt voor uw ogen in de vorm van TOM DIETER. – een nieuwe naam voor een bijzondere lifestyle blog, waarvan het Instagram account door BN’ers, celebrities, modellen, tv-programma’s en de crème de la crème van entrepreneurs en miljonairs bezocht wordt. Privacy- en discretie zijn hierbij van belang. – Wel is dit van invloed geweest op de vormgeving- en design van de website. “Ik wil bij wijze van spreken de rode loper uitrollen voor mijn volgers”. – aldus Tom.

 


 

Wat doet TOM DIETER

De nieuwste chocolade lekkernijen, zalige koffie en heerlijk geurende theeën. Het is allemaal te vinden onder één dak, TOM DIETER introduceert zijn doelgroep tot een steeds groter groeiende assortiment van ’s werelds beste hoogwaardige chocolade, koffie en thee.

“Over het algemeen komen deze bijzondere merken van ver over Neerlands grens. Via deze website bied ik dan ook internationale marketing aan voor exclusieve, luxe, en nieuwe hoogstandjes. Inmiddels heb ik al marketing verricht voor diverse bekende merken in deze industrie. Met veel ervaring in dit werkveld is elk review weer als een prachtig visitekaartje voor menig bedrijf. – en daar ben ik achteraf dan ook weer trots en tevreden over.”

Wilt u meer weten over wat TOM DIETER voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

 

Informatie

Tom Dieter de Vries
CEO TOM DIETER
E: grindedmag@gmail.com